За мен

Здравейте, казвам се Гергана.

Аз и многобройното ми семейство живеем в сърцето на Долината на Тракийските царе, маслодайната роза и лековитата минерална вода – гр. Павел баня.

От няколко години открих, че изпитвам огромно удоволствие да прекарвам част от свободното си време в кухнята. Голяма част от опитите ми се дегустират от семейството и приятелите ми и според тях почти всичко, което съм приготвила е толкова вкусно и красиво, че трябва да види „бял свят“.

Направих този сайт, за да споделя с Вас голяма част от рецептите, които присъстват в моята кухня. Надявам се някои от тях да Ви харесат и Вие също да изненадате приятно своите близки и приятели.

Въпреки че късметът е на моя страна и повечето неща ми се получават от първия път, много често имам нужда от обсъждане, препоръки и споделяне на опит с други хора, които обичат да експериментират в областта на кулинарството. Това е и идеята на този сайт.

За да можете да коментирате, просто трябва да се регистрирате ТУК с потребителско име и парола или с профила си от Фейсбук и после сте добре дошли с коментари, препоръки, варианти и идеи. Ако се притеснявате да експериментирате – само ми подайте идеята, аз ще го направя вместо Вас, а резултата ще обсъдим тук заедно.

В този сайт няма да намерите 100 000 рецепти за всякакви ястия и десерти. Всички рецепти тук са описани точно както аз съм ги изпълнила, опитани са и оценени от екип от четирима мъже, снимките са направени от мен и всичко е изядено в най-кратки срокове. Моля да бъдете коректни и ако  споделяте рецептите не ги копирайте, а дайте линк към рецептата или посочете името на сайта www.geryskitchen.com или Фейсбук страничката ми https://web.facebook.com/В-кухнята-на-Гери-615569258633604/ .

Ще ми бъде приятно да експериментираме заедно. Убедена съм,

че

Щом мога аз – значи че ще можете и Вие!

Използвайте бутоните под този текст ако Ви допада това място!